AndiKozmetika.com

BEJELENTKEZÉS: +36204146770

arckezelés Újpesten

arckezelés

Az arckezelés célja a bőr megtisztítása a szennyeződésektől, a fölöslegesen felhalmozódott hámsejtektől, mitesszerektől és pattanásoktól illetve, hogy az arcbőrt feltöltsük azokkal az alapvető hatóanyagokkal és vitaminokkal, amelyek újra üdévé és frissé varázsolják bőrünket.

Az arckezelést elsősorban a pattanásos, mitesszerekkel terhelt bőrű vendégeim számára ajánlom, illetve mindenkinek évente kétszer (tavasszal és ősszel) az általános bőr tisztulás érdekében, mivel a levegőben lévő szennyeződések, a por, illetve a smink mindenkinek eltömíti a pórusait.

A kezeléseket ILCSI és SOLANIE kozmetikumokkal végzem.

Kezelés leírása:
Az arc alapos letisztításával kezdem, ezt követően a bőr típusának megfelelően peelingezem, azaz eltávolítom az elhalt hámsejteket, hogy a hatóanyagok minél könnyebben juthassanak be a bőrbe. Majd következik a tonizálás, mely visszaállítja a bőr normál ph-értékét. Ezeket egy kis pihentető arc+dekoltázs masszázs, gőzölés, bőrpuhítás követi. Ennek eredményeképpen a megpuhult bőrt jól kinyomkodom, eltávolítom a mitesszereket (comedo) és pattanásokat (akne).

Miután minden pattanást és mitesszert eltávolítottam, alaposan lefertőtlenítem az egész arcot, hogy a nyomkodások helyén keletkezett apró sebek nehogy elfertőződjenek.A fertőtlenítés után a bőr típusának megfelelő pakolást rakok fel melynek célja, hogy az arcbőrt megnyugtassa és a kitágult pórusokat összehúzza. A pakolásban lévő hatóanyagok gyulladás-gátló és gyulladás-csökkentő anyagokat tartalmaznak, amelyek a hámosodási folyamatokat is elősegítik. Majd következik a tápláló pakolás melynek szerepe, hogy a bőr számára fontos tápanyagokat és vitaminokat bejuttassam a bőrbe.

Végül egy gépi kezelést úgynevezett ULTRAHANGOS kezelést végzek, melynek segítségével a hatóanyagokat (elsősorban kollagén, hyaluronsav) a bőr mélyebb rétegeibe juttatom, amelyek a bőr hidratáltságáért, rugalmasságáért felelős fehérjék. Utolsó lépésként VIO-val ismét lefertőtlenítem a kezelt testfelületet.

VIO – bőrfertőtlenítés:
Magas frekvencián működő gép. A VIO kezelés során javul a bőr vérellátása. A kezeléshez üvegelektródát használok, ami neon gázzal van töltve. A gáz az elektromos áram hatására felgerjesztődik, az üveg falán keresztül elektromos kisülések keletkeznek – szikra képződik mely ózont fejleszt. A keletkező ózon kiválóan alkalmazható arckezelés utáni fertőtlenítésre, összehúzásra, a faggyúmirigyek túlműködésének szabályozására. Serkenti a mikrokeringést, javítja a sejtek közötti anyagcserét, fokozza a sejtek oxigénellátását, fertőtleníő, baktériumölő. Enyhe szárító hatása miatt javítja a szeborreás, aknés bőr állapotát.

ULTRAHANG hatásai:
Az elektromos hatóanyag-bevitel egyik legkellemesebb módja. Az ultrahangkezelés során a bőr szükségleteinek megfelelő hatóanyag koncentrátumok juttathatók a bőr mélyebb rétegeibe. Minden bőrtípushoz más-más hatóanyagot alkalmazok, legyen szó nedvesség pótlásáról, vitaminokról, ránctalanító szérumokról. Serkenti a bőr és a bőr alatti kötőszövetek, valamint a zsírszövet anyagcsere folyamatait, a salakanyag kiürítését, a vér és a nyirok keringését. A kezelés hatására javul a bőr szerkezete, a kötőszöveti rostok feszesebbé válnak.

Ellenjavallat:

  • láz,
  • betegség,
  • gyulladásos állapot,
  • nyílt / friss seb,
  • pacemaker,
  • csontos területek,
  • szemkörnyék,
  • daganatos betegségek,
  • terhesség,
  • fogászati és koponyaűri implantátumok (fém beültetések).