AndiKozmetika.com

BEJELENTKEZÉS: +36204146770

hidroabrázió – vízsugaras hámlasztás

hidroabrázió

A hidroabrázió nem más, mint vízsugárral történő hámlasztás, ami eltávolítja az elszarusodott hámréteget, tisztítja a bőrfelületet és a pórusokat. A kezelés hatására a bőr „fellélegzik”, megnő az oxigénfelvevő képessége, megélénkül a vérkeringés, hatékonyabbak a bőr természetes anyagcsere folyamatai. Mindig csak az elszarusodott rétegeket hámlasztja a kezelés, így nem kell bőrirritációtól tartani.

hidroabrázió kezelés menete:

A kezelés a bőr előkészítésével kezdődik, mely során a bőrt arctejjel letisztítom, bőrradírozom és tonizálom, majd ezt követi a hámlasztás. A vízsugaras hámlasztás után következik az ultrahangos hatóanyag bevitel, mely különösen fontos, mivel a hámlasztás után a bőr áteresztő képessége megnő, oxigénellátása javul. Végül a kezelést egy kellemes masszázzsal zárom, mellyel további hatóanyagot juttatok a frissen kezelt arcbőrbe.

A hidroabráziós kezelés az arckezelésbe is beépíthető.

A hámlasztás vibrációs kezelőfejjel történik, mely másodpercenkénti 30.000 rezgésével porlasztja a vizet, ami mikro robbanásai révén leválasztja és eltávolítja az elhalt szaru lemezeket és felületi szennyeződéseket valamint kitisztítja a pórusokat. A kezelés nagyon kíméletes, ezért tiniknek , érzékeny bőrű vendégeknek illetve azoknak ajánlom, akik sokat szeretnek napozni, szoláriumba járni. Mivel vízzel történik a hámlasztás, ez az egyetlen olyan kezelés fajta, amelynek semmilyen utóhatása mellékhatása nincs, ezért érzékenységet sem okoz. A felhasznált víz hűsíti, hidratálja a bőrt, kizárólag az elszarusodott rétegeket tisztítja, javul a bőr mikro-keringése, anyagcsere folyamatai, oxigén ellátása. Jótékony hatással van a nyirokkeringésre és vérkeringésre is. A magas ultrahang frekvencia miatt a baktériumok elpusztulnak, felülfertőzés veszélye kizárható.

Hidroabráziós kezeléssel tartós eredményeket érhetünk el. Alkalmazhatjuk mitesszeres, gyulladt aknés bőrnél, UV sugarak által megviselt bőrnél, fáradt, fakó arcbőr élénkítéséhez és végezetül bőrfiatalítás és ránctalanítás céljából.
A kezelés ellenjavallatai:

  • Daganatos betegségek
  • Lázas állapotok
  • Protézis fölött
  • Szívinfarktus esetén
  • Pacemaker közelében
  • Vérzés,vérzéshajlam esetén
  • Csontritkulás esetén

A hidroabrázió egész évben alkalmazható, abszolút fájdalommentes!
Pigment folthalványításra ez a módszer nem hatékony.