AndiKozmetika.com

BEJELENTKEZÉS: +36204146770

szőlő őssejtes ránctalanító kezelés

ránctalanító kezelés

Számos kutatás is bebizonyította, hogy a növényi őssejtes kezelés során a bőr nagy mértékben regenerálódik, még az idős bőrben található őssejtek is visszanyerik a sejtregeneráló képességüket. Az emberi őssejtek (amik a hámréteg legalsó rétegében az epidermisben találhatóak) új sejteket hoznak létre, és regenerálják a sérült sejteket. Sajnos a bőr öregedésével a bőrben található őssejtek sejtmegújító képessége csökken. Erre jelent megoldást a növényi őssejt, ami egy valódi áttörés a kozmetikai iparban. Növényi őssejteket már többféle növényből nyertek ki, de az egyik legeredményesebb a szőlő őssejt magas polifenol, rezevatroltartalma és antioxidáns, regeneráló hatása miatt.

A szőlő őssejt a kifejezetten magas polifenol tartalmának köszönhetően rendkívül gyorsan és hatékonyan lép fel a külső (légszenyezettség, UV sugárzás) és belső káros hatások (stressz, dohányzás, egészségtelen táplálkozás ) miatt keletkező szabadgyökök ellen.

A szőlőben található értékes hatóanyagok , az OPC-k képesek megújítani az emberi test fontos építőelemeit, a kollagén-és elasztin rostokat.

Ezeknek az értékes hatóanyagoknak és a szőlő őssejtnek hála látványosan lassíthatjuk a ráncok kialakulását , növelhetjük a bőr ellenállóképességét és késleltetjük a bőr öregedésének jeleit, növelhetjük az epidermális sejtek életképességét , élénkíthetjük a sejtmegújulást, ezzel is hatékonyabbá téve a bőr regenerációját, megújulását.

A szőlő őssejt bőrre gyakorolt hatásai:

  • bőrben található őssejtek regenerálódását és megújulási képességét serkenti
  • hatékonyan lép fel a szabadgyökök ellen
  • csökkenti a ráncok mélységét
  • megnöveli a bőr sejtjeinek élettartamát
  • visszaadja a bőr feszességét és ragyogását
  • növeli a bőr ellenálló képességét

Ránctalanító kezelés menete:

Az arc alapos letisztításával kezdem, ezt követően peelingezem, azaz eltávolítom az elhalt hámsejteket, hogy a hatóanyagok minél könnyebben juthassanak be a bőrbe. Majd következik a tonizálás, mely visszaállítja a bőr normál ph-értékét és egyben frissíti a bőrt. Ezeket egy 20-25 perces pihentető, regeneráló arc, nyak, dekoltázs masszázs követi.
Majd következik a tápláló, ránctalanító pakolás. Végül egy gépi kezelést úgynevezett ULTRAHANGOS kezelést végzek, melynek segítségével a bőr számára fontos tápanyagokat és vitaminokat bejuttatom a bőr mélyebb rétegeibe.

Szőlő őssejtes ránctalanító kezelésbe beépíthető a hidroabráziós (vízsugaras) hámlasztás, mely még jobban előkészíti a bőrt, hogy a fontos hatóanyagok még hatékonyabban bejuthassanak a bőr mélyebb rétegeibe. Hidroabrázió a kezelésbe építve + 2000.-ft.

A regeneráló ránckezelést 35 éven felülieknek ajánlom és a tökéletes eredmény eléréséhez 5-6 kezelés szükséges.

  • A kezelés időtartalma : 70 perc
  • Hidroabrázióval egybekötve: 90 perc