AndiKozmetika.com

BEJELENTKEZÉS: +36204146770

smink

smink

Randevú, esti találka, ünnepek, összejövetelek. Nincs olyan nő, aki ilyen alkalmakkor ne akarná kihozni magából a maximumot. Egy gyönyörű smink nagyon feldobja az arcot, és ez által szebbnek, magabiztosabbnak érezzük magunkat.
A smink kiemeli legszebb vonásainkat, elkendőzi hiányosságainkat, elfedi bőrhibáinkat. Segít üdébbé, ragyogóbbá varázsolni arcunkat, tekintetünket, még akkor is, ha fáradtak vagyunk. A smink igazi célja hogy ragyogó, gyönyörű, önbizalommal teli Nőt varázsoljon belőlünk.

Nappali, alkalmi, esküvői sminkek elkészítését vállalom.

  • Nappali smink:natúr, természetes hatású legfeljebb közepesen erős színt alkalmazunk
  • Alkalmi smink:erősebb színeket választhatunk feldobva akár tincses szempilla használatával (ünnepi alkalmakra, összejövetelekre, bálokra, szalagavatóra, ballagásra ajánlom)
  • Esküvői smink:tetszés szerint lehet akár halványabb vagy erősebb színeket alkalmazni, feldobhatjuk a sminket egy természetes hatású műszempillával, esetleg apró díszkövekkel

Az esküvő életünk egyik legszebb, legboldogabb napja. Életünk legfontosabb döntését hozzuk meg, ezért ezen a napon különösen fontos, hogy menyasszonyként elégedettek legyünk mind a frizura mind a ruha valamint a smink kiválasztásával egyaránt. Hogy elkerüljük az esküvői sminkünkkel kapcsolatos csalódást, esküvő előtt pár héttel megbeszélés szerint készítek egy próbasminket, de akár kettőt is, kiválasztjuk együtt a megfelelő színeket, sminkfajtát így nem érheti a menyasszonyt kellemetlen meglepetés a nagy napon. Megbeszéljük, hogy milyen frizurát visel majd, milyen színű csokrot választ magának, milyen a kiválasztott ruha stílusa és árnyalata.
Menyasszonyi smink esetében elengedhetetlen követelmény a tartósság, hogy hosszú-hosszú órákon keresztül ugyanolyan legyen, mint közvetlen a smink felvitele után, ezért a smink elkészítése után minden esetben fixáló sprayt használok.

Én egy nagyon kedves, profi sminkes Réti Dóra sminkoktató óráin sajátítottam el a sminkelés minden fortélyát.