AndiKozmetika.com

BEJELENTKEZÉS: +36204146770

gyantázás – intim gyanta

intimgyanta

A mai nők –és egyre több férfi- számára a szőrtelenítés már a személyes higiénia szerves részévé vált. A legtöbben jobban kedvelik a hosszabb távú megoldásokat, ezért válik egyre népszerűbbé a gyantázás.

A gyantázás előnyei:
  • tartósan sima és bársonyos bőrfelület,
  • tartós szőrmentesség,
  • folyamatosan ritkuló szőrzet,
  • gyengébb szőrszálak,
  • higiénikus és esztétikus viselet.

A gyantázást karon, lábon úgynevezett patronos gyantával végzem, a többi testrészeken (szemöldök, bajusz, áll, arc, hónalj, fazon, intim) érzékeny bőrre való korong gyantát használok. A legközelebbi gyantázást akkor érdemes végeztetni , ha legalább 4-5 milliméterre újra megnőttek a szőrszálak.

INTIM GYANTA:
A teljes intim gyantát nevezik brazil gyantázásnak is. Ez a teljes és mindent magába foglaló intim szőrtelenítés. Az intim testrész ápoltsága és megjelenése mindenki számára fontos korosztálytól függetlenül. Legfontosabb, hogy a megfelelő anyagokkal és technikával történjen a szőr eltávolítása intim testrészünkről.

Ahogy Én csinálom:
A gyantát ujjal viszem fel a bőrre, így sokkal jobban formálható a gyanta és az egész intim területen precízen eltávolítható a szőr. Alul-felül, elöl-hátul teljesen eltávolítom a szőrszálakat. A fenék belső ívét is gyantázom. Természetesen kérésre hagyhatunk felül kis háromszöget vagy csíkot. Gyantázás után a testfelületet fertőtlenítem, majd nyugtató balzsammal és hámosító krémmel ápolom.

Fontos!
Gyantázás után 24 óráig ne menjünk napra, szoláriumba, szaunába, uszodába, mert a bőrnek ilyenkor regenerálódnia kell.
A gyantázást 3-4 hét múlva ajánlott ismételni.

A teljes intim gyanta előnyei:
  • tartós és higiénikus eredmény,
  • esztétikus megjelenés.