AndiKozmetika.com

BEJELENTKEZÉS: +36204146770

tinikezelés Újpest

tinikezelés újpest

Akne vagy mitesszer, – közönséges nevén pattanás – akkor jön létre, ha a bőrben található faggyúmirigyek kivezető nyílása valamiért eltömődik, és sajnos rendszerint be is gyullad. A pattanás általában serdülőkorban több tényező – hormonális változások, veleszületett hajlam és környezeti hatások – együttes hatására alakul ki.
A tizenévesek körében gyakran alakul ki hormonális zavar, ami a bőr átmeneti zsírosságához vezethet. Ilyenkor érdemes rendszeresen kitisztíttatni az arcbőrt, hiszen így megakadályozzuk az újabb, illetve súlyosabb aknék kialakulását.

Kezelés menete:
Arctisztításkor a bőrfelszínről eltávolítom a szennyeződéseket (porszemcséket, baktériumokat, elhalt hámréteget, zsírokat, izzadságcseppeket). Majd következik a gőz, mely a tisztítást megelőző művelet.
Fontos az arcbőr felpuhítása, mert tökéletes eredményt csak akkor érhetünk el a tisztítás során, ha a bőrt kellő mértékben felpuhítottuk. Az arcbőr felpuhítása után alaposan eltávolítom az aknékat és mitesszereket.
Tisztítás után a kezelt bőrfelületet lefertőtlenítem, majd speciális összehúzó pakolással a kitágult pórusokat összehúzom. A pakolásban lévő hatóanyagok gyulladás-gátló és gyulladás-csökkentő anyagokat tartalmaznak, amelyek a hámosodási folyamatokat is elősegítik.
Ezután következik a tápláló – regeneráló pakolás. Végül VIO-val ismét fertőtlenítem az arcbőrt, mely fertőtlenítő hatása mellett anyagcserefokozó, szárító, összehúzó hatású.

VIO – bőrfertőtlenítés:
Magas frekvencián működő gép. A VIO kezelés során javul a bőr vérellátása. A kezeléshez üvegelektródát használok, ami neon gázzal van töltve. A gáz az elektromos áram hatására felgerjesztődik, az üveg falán keresztül elektromos kisülések keletkeznek – szikra képződik mely ózont fejleszt. A keletkező ózon kiválóan alkalmazható arckezelés utáni fertőtlenítésre, összehúzásra, a faggyúmirigyek túlműködésének szabályozására. Serkenti a mikrokeringést, javítja a sejtek közötti anyagcserét, fokozza a sejtek oxigénellátását, fertőtleníő, baktériumölő. Enyhe szárító hatása miatt javítja a szeborreás, aknés bőr állapotát.